top of page

AtelierFreudenSprung Gruppe

Öffentlich·6 Mitglieder

Які засоби допомагають підтримувати шкіру взимку

Чи помічав хтось зміни у стані шкіри з початком холодів? У мене зазвичай з’являється сухість та лущення які складно прибрати звичайними кремами. Хотілося б дізнатися які компоненти у складі доглядової косметики реально працюють у такий період і на що варто звернути увагу під час вибору.

3 Ansichten
Unknown member
Jul 17

Цієї зими я зіткнулася з проблемою сильного зневоднення обличчя через постійні перепади температури та сухе повітря у приміщеннях. Звичайні засоби з мас маркету перестали давати потрібний ефект тому я почала шукати варіанти серед професійних лінійок. Переглядала багато форумів та складів косметичних продуктів щоб знайти щось дійсно дієве без зайвих ароматизаторів та силіконів. Мені порадили звернути увагу на салонний догляд який адаптований під домашні умови. Я знайшла інформацію про австрійська косметика Schön Berg селективна косметика австрійського бренду для щоденного догляду яка зацікавила мене своїм раціональним підходом до відновлення гідроліпідного балансу. Склад засобів базується на натуральних оліях та пептидах які стимулюють природні процеси регенерації. Використовую цей догляд уже кілька тижнів і помітила певні покращення. Шкіра стала менш чутливою а почервоніння які раніше з'являлися після перебування на вулиці тепер зникли. Лущення теж поступово зменшується хоча процес відновлення вимагає часу. Мені подобається що засоби не залишають жирної плівки та швидко вбираються. Це непоганий варіант для тих хто шукає стабільний результат без агресивного впливу на епідерміс. Загалом задоволена станом обличчя на сьогодні.

bottom of page